A Green Gold Imune 3 fázisa » Védelem + Tisztítás + Táplálás

A Spirulina, Chlorella, a Lithotamnium és a Haematococcus algák fogyasztása már önmagában is segíthet elkerülni hiányállapotokat, valamint az azokból eredő betegségeket.

Mint természetes táplálékok, támogatják egészségünket és vitalitásunkat. Tudjon meg többet az említett mikroalgákról >>>

Az Imune alga első osztályú, természetes étrend-kiegészítő, melynek alapját a legértékesebb mikroalgatípusok adják!

A WellStar Imune hatásmechanizmusa

A következő 3 fázis egymásra épüléséből adódik:

1.- Sejttisztítás

Az elsőrangú, természetes  méregtelenítőként is ismert Chlorella segít megszabadulni a káros és mérgező anyagoktól. A Chlorella a nehézfémektől is segít megtisztítani a szervezetet, ezáltal is támogatva a kiegyensúlyozottabb közérzetet, a jobb egészséget.

2.- Sejttáplálás

Az Imune alga kapszulákkal közel 4000, jól felhasznosuló vitális anyag juttatható a szervezetbe. Lényegében minden olyan tápanyag megtalálható az algákban, melyre szervezetünknek alapvetően szüksége van!

A hihetetlen mennyiségű vitális anyagot önmagában is tartalmazó Spirulina, és Lithothamnium algák együttesen több ezer, jól hasznosuló bioaktív tápanyag pótlását segíti.

3.- Sejtszintű védelem

Itt lépnek fel az antioxidánsok, élükön a ’Haematococcus Pluvialis’  asztaxantinjával.

Az asztaxantin sokak szerint talán a legerősebb természetes antioxidáns a Földön.3ashatas

Hogy miért van szükség antioxidánsokra? – Azok védőpajzsot képeznek az egészséges sejtekre kártékony szabad gyökökkel, valamint az oxidatív reakciókkal szemben.

Szívinfarktus, cukorbetegség, allergia, ízületi gyulladás, vagy Alzheimer-kór… Mind olyan betegség, melyet a manapság kapcsolatba hozhatunk a szabad gyökök elszaporodásával!