Vélemények Imune alga fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Vitalitás, életerő növelése
Szilágyi Áron (vívó, London Olimpiai Bajnoka)
“A teljesen természetes egészségerősítő Imune mikroalga készítmények ötvözik a leghatásosabb algafajtákat, és extrém antioxidáns hatásúak. Sportolóként felbecsülhetetlenül értékesek számomra, sporteredményeim fontos letéteményesei. Nem hiányozhatnak a mindennapi étrendemből sem! A legjobb természetes táplálékkiegészítők, életerővel töltik meg a mindennapjaimat, nem csak a sportpályán, hanem azon kívül is”

Sejtszintű-hatás
Dr. Illyés Gabriella – Budapest XV.

“Nem ismerek ennél komplexebb sejtvédő és tápláló készítményt!”

Diétához
Szalai Józsefné – Tiszaújváros

“Fantasztikus termék! Az Imune algákat naponta fogyasztva, 1 hónap elteltével azt tapasztaltam, hogy 3-4kg-ot fogytam, a kapszulák ’rendbe tették’ a cukorháztartásomat és az emésztésemet, ráadásul fittebbnek, is éreztem magam, a fáradékonyságom a múlté!”

Mikroalgák gyermekeknek
Andona Julika
(felhasználói véleménye a www.csoda-alga.shp.hu internetes honlapról)
„Dr. Kerekes László nagy tisztelője vagyok! Ő az a gyermekorvos, aki segített a fiamnak, aki súlyos beteg lett nem régiben, a tévesen felírt antibiotikumok és szteroid alapú gyulladáscsökkentő gyógyszerek hatására. Igazából az algatermékektől gyógyult meg, nem pedig a szintetikus szerektől. Utóbbiak csak rombolták az egészségét, nem hogy segítették volna a gyógyulást, visszavetették a folyamatot…
Sok szerencsét és jó egészséget kívánok mindenkinek!”

Regenerálás
Dzsupin Ibolya (színésznő, a Família Kft. népszerű ‘Hajnalkája’)
„Rendszeresen fogyasztom a mikroalga készítményt. Már az első héten szokatlan plusz energiám lett, tettre késznek éreztem magam. Egy hónap elteltével a hőhullámaim eltűntek és mellékhatásként főleg a derekam táján tapasztaltam a karcsúsodásom. A hajam, a szempillám sűrűsödik, a bőröm szépül és kevesebb alvással, pihenten, frissen ébredek… Azok az ismerőseim, barátaim, akik régen találkoztak velem, azt kérdezik „Ki a plasztikai sebészem?”…”spirulina-chlorella-alga-05

A mikroalgákról általában
Szabó
Tibor (természetgyógyász)
„A tápláléklánc alapját képező algák megadják mindazokat a feltételrendszereket, amelyek az élet működéséhez szükségesek… A 10.000 algaféle közül 4-et kiválóan be lehet illesztenünk a mindennapi táplálkozásba.  A sejtek energetikai ellátását segítő ’Spirulina Platensis’, az alapvető nyomelemeket tartalmazó ’Lithothamnium Calcareum’ a méregtelenítésben szerepet játszó ’Chlorella Vulgaris’, valamint természetes asztaxantin tartalmáról ismertté váló ’Haematococcus Pluvialis’ az életminőség javítására egyaránt felhasználhatóak…”

A mikroalgák fogyasztásáról
Dr. Keywan Grashoff – A WellStar társalapítója

“Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségesek maradjanak, illetve hogy a betegségek elkerüljék őket…”

Az algák felhasználhatóságáról
Dr. Johannes Weingart (belgyógyász – sportorvos – szakorvos)
“Meggyőződésem, hogy a WellStar készítményeinél a tápanyag-kombináció jelenleg egyedülálló! Ezeknek a vitális anyagoknak nagy része kitűnő, 90-95%-os biohasznosulással rendelkezik. Ez bizony látványos érték, főleg annak tudatában, hogy szinte egyetlen más termékről sem mondható el mindez!”

Nyugtató hatás
Török Ágoston – Debrecen
„Évek óta küszködtem migrénes fejfájással, ami nagyjából 3 hetente jött elő, és 2-3 napig tartott. A szintetikus gyógyszerek után kipróbáltam sok más természetes szert is, de csupán ideig-óráig mérséklődtek a panaszaim. Ráadásul észrevettem magamon, hogy az idő múlásával egyre ingerültebbé és feszültebbé váltam… Véletlenül bukkantam rá a mikroalgákra, de milyen nagy szerencsém volt!  Már 2 heti algaszedést követően a migrén nem jelentkezett újra… Nagyon boldog voltam, hiszen a családom is visszakaphatta a régi énemet, nyoma sem volt a türelmetlenségnek és feszültségnek.
Mikroalgák, köszönöm!”

Vitalitás és energia növelése
Gémes Levente (többszörös magyar bajnok kosaras)
„Az egyik barátom ajánlotta az algákat. Jól emlékszek, hogy éppen csapatot váltottam, Németországba igazoltam.
Új állomáshelyemen, Ulmban már az első héten a sarkamban és a csuklómban kialakult ízületi gyulladás nehezítette a beilleszkedésemet. Szerencsére, a mikroalgáknak köszönhetően, egy héten belül csillapodott a fájdalmam, olyannyira, hogy a parketten segíthettem a csapatomat. Egyből 42 pontot dobtam – Nem rossz statisztika, pláne úgy, hogy 6-7 nappal korábban még nagy fájdalmaim voltak! …
A WellStar termékeknek köszönhetem, hogy vállalni tudtam még két teljes kosárlabda szezont.
Nagyszerű egészségi állapotnak örvendtem, ráadásul ideális versenysúlyomat is elértem az ulmi karrierem közepére, majd 10 kilótól sikerült ugyanis megszabadulnom!”

Walter Trosch professzor – Fraunhofer Kutató Intézet
“A mikroalgák a legzseniálisabb teremtmények, melyeket a biológia e Földön létrehozott.”